Compania ECOTERMIKA vine cu un concept de a dezvolta si promova solutiile moderne pentru constructii metalice civile si industriale in Republica MOLDOVA impreuna cu concernul European LINDAB-ASTRON.

LINDAB-ASTRON este cel mai mare producator European de cladiri metalice industriale si comerciale, cu o experienta de peste 40 ani.
Pina in prezent au fost construite peste 50 000 de cladiri cu o suprafata totala de 40 000 000 m2.
Specificul companiei este constructia cladirilor metalice cu deschideri libere de la 10 pina la 100 m.l. (fara stilpi interiori) si cu inaltimea de maximum 6 etaje.

ECOTERMIKA in constructia caselor prin utilizarea Tehnologiei ECO foloseste o termoizolare de inalta eficienta,  care duce la un consum de energie termica minimala, constructiile  fiind dotate cu sisteme performante, ce utilizeaza resurse energetice regenerabile, cum ar fi seminee, cazane, sobe si colectoare solare,  devenind  astfel alegerea perfecta pentru toti cei care isi doresc o casa ecologica, eficienta, moderna  si confortabila. 

Aceaste case sunt  durabile de pina la 100 ani, necesita un buget mai mic de pina la 30-40% fata de constructia traditionala (casa din caramida sau cotelet), rezistenta seismica sporita, se executa in timp record pina la 3 luni. 

ECOTERMIKA de asemenea ofera solutii optime  persoanelor juridice prin proiectarea, livrarea si constructia cladirilor personalizate:

  • Cladiri ECObuild ,
  • Hale de producere, 
  • Centre comerciale, 
  • Cladiri sportive, 
  • Reprezentante auto,
  • Cladiri de birou etc.

 Avantejele acestor cladiri sunt:

  1. Montaj simplu si rapid,  sunt usor de intretinut, cu posibilitate de dezasamblare sau optimizarea a spatiului deja existent. Fiecare cladire este livrata impreuna cu un complect de informatii cu elementele componente si desene de montaj.
  2. Conceptul propus de ECOTERMIKA a cladirilor metalice la chee se efectuiaza rapid si usor, este important, ca se iau in calcul toate cerintile si solicitarile clientilor nostri pentru a primi produsul necesar si rezultatul mult asteptat.