• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Cum ne luptam cu umiditatea din casa. Ecotermika vine cu o solutie unicala!!!


    Procurind de la ECOTERMIKA un sistem de ventilare dotat cu recuperator de căldură veți avea întotdeauna în casă aer proaspăt bogat in oxigen, temperatură confortabilă, umiditate balansata sub 75%, va lipsi mucegaiul, mirosurile neplacute și mai mult decât atât – veți reduce considerabil costurile la încălzire de pina la 50%.
     Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă prezintă două tipuri  sisteme de ventilare:
Termika sistem decentralizat

     Sistemul de ventilare intelegenta cu recuperare de căldură descentralizat  este ideal pentru a fi montat atât într-o încăpere deja finisata, cât și în proces de construcție. Avantajele acestui tip de ventilare descentralizata  consta in simplicitaea montarii la costuri minime pentru o ventilare zonala. Sistemul descentralizat de ventilare contribuie la schimbul de aer in incaperea unde este montat cit si la scăderea semnificativă a pierderii de căldură și la reducerea costurilor pentru încălzire. In urma schimbului de aer automat dispare problema umiditatii  pe care o simtiti destul de intens pe perioada de toamna, iarna si primavara cind geamurile sunt inchise si sistemul de ventilare naturala nu isi indeplineste functia sa.

Promotiile limitate de care puteti beneficia de sarbatori sunt:

- Recuperator de caldura Marley MENv 180 (Germania) - pret de raft 370 euro cu reducere doar acum 300 euro

- Recuperator de caldura Eco Lux 07 (Bulgaria) - pret de raft 450 euro cu reducere doar acum 360 euro

     Principiul de recuperare este bazat pe folosirea aerului cald utilizat pentru a încălzi fluxul de aer proaspăt. Procesul  de transmitere a căldurii are loc în schimbătorul de căldură (recuperator), unde aerul cald evacuat   transmite cea mai  mare parte din căldura sa fluxului de aer proaspăt intrat, fapt care reduce considerabil   pierderile de energie termică în  perioada rece a anului. În perioada verii are loc un proces invers: aerul   evacuat răcește aerul proaspăt intrat, fapt care  contribuie la utilizarea mai eficientă a aparatelor de aer condiționat în cazul ventilării încăperilor.    

     Sistemul de ventilare intelegent  dotat cu Recuperator de căldură centralizat  este un sistem mai complex, care   are  o eficinta destul de ridicata datorita schimbului de aer continu in toata locuinta prin conducte de ventilare. Incaperile precum living, dormitoare, cabinet sunt continu aprovizionate cu aer proaspat si curat, iar din bucatarie, baie si WC aerul   viciat este evacuat.  In cazul sistemului de ventilare cu recuperare centralizata necesita o proiectare si o montare   profesionala ce ridica costul acestui sistem. Chiar daca costurile acestui sistem de ventilare sunt mai mari in comparatie cu sistem descentralizat isi merita existenta deoarece devine o  balanta efectiva al confortului in locuinta Dvs. Sistemul de ventilare centralizat devine plaminul casei, care o aprovzioneaza  cu aer curat si proaspat pe tot parcursul anului. Avantajul cel mai mare consta in recuperarea a 80-90% din caldura/conditionare in timpul ventilarii.komfovent

Promotie disponibila de sarbatori:

- Recuperator de caldura Komfovent DOMEKT ROTO 500 V 500 V (Lituania)- pret de raft 3545 euro cu reducere doar acum 2790 euro.

     Acest recuperator dispune de un randament înalt de 88% cu capacitatea de ventilare a suprafetelor cuprinse intre 50 - 600 m3/h.Temperatura de lucru -25+60 *C Eficienta energetica A. 
      Schimbatorul de caldura al modelului Roto este de tip rotativ, ce permite functionarea recuperatorului chiar la temperaturi de -30*C fara a fi montat un preincalzitor, (generind costuri mai scazute in procesul de functionare in comparatie cu recuperatoarele de caldura cu schimbator de caldura din placi). 

      Gradul înalt de purificare a aerului refulat și aspirat este asigurat de două filtre încorporate de tip casetă, cu grad de curățare G4. În calitate de opțiune suplimentară este propus la schimb filtrul de alimentare cu clasa de purificare F7.
     De asemenea, la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA puteți achiziționa accesorii pentru recuperatoarele de căldură.

     Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la experții ECOTERMIKA în domeniul sistemelor de ventilare intelegenta cu recuperarea caldurii, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 30 60 80. De asemenea, vă așteptăm în vizită mun. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1.