• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Doriti sa aveti un aer proaspat si curat in locuinta avind geamurile inchise. Ecotermika ofera solutia.


          Am scris și anterior despre avantajele imense ale unui recuperator de căldură. În acest articol vom aprofunda această temă, pentru a vă relata despre ideea data. Cum putem elimina din locuinta noastra problemele legate de umiditate excesiva, geamuri aburite, mirosuri neplacute, praf, polen, aer inchis. 

Solutia acum exista - procurarea si montarea unui sistem de ventilare inteligent cu recuperarea caldurii de la Centrul de Comert si Deservire ECOTERMIKA cu care veti inlatura toate aceste probleme, iar iarna sau vara veti recupera pina la 95 % din caldura/conditionare, reducind astfel pina la 50-70% din facturile pentru caldura.
 stire 000080

     Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă prezintă două tipuri de recuperatoare de căldură:
- centralizat cu scimbator  rotativ sau din placi;
- descentralizat cu schimbator din ceramica;
- ventilatoare de evacuare al aerului viciat tip Lux Design dotate de sensoare de umiditate, CO sau timer.

gallery product thum 133  gallery product thum 136  gallery product thum 138
     Sistemul de ventilare cu recuperarea căldurii descentralizat ECO LUX este un recuperator de căldură energo- eficient produs din 100% piese europene de calitate si se considera un model foarte reușit pentru apartamente, case private și spații comerciale cu suprafetele cuprinse intre 30-120 m3.

Atentie!!! Promotie de sarbatori!!!

     Doar acum in limita stocului disponibil procurati Recuperatorul de caldura descentralizat ECO LUX 07 de la 450 euro la pret promo de 370 euro  sau  Marley MENv 180 de la 370 euro la un pret promo de doar 300 euro.

     Aceste recuperatoare  sunt ideale pentru a fi montate atât într-o încăpere deja finisata, cât și în una în proces de construcție. Aceste modele contribuie la scăderea semnificativă a pierderii de căldură și la reducerea costurilor pentru încălzire.
 Vă reamintim că recuperarea de căldură este procesul de încălzire a aerului rece   intrat în încăpere cu ajutorul aerului cald evacuat, prin transferul de căldură.  
 Acest proces are la bază o idee pe cât de simplă, pe atât de genială – de ce să   încălzești casa cu energie suplimentară, care costă destui bani, dacă poți avea această energie absolut gratis?!
     
      schimbul de aer cu un recuperator de caldura
     Sistemul de ventilare centralizat   Komfovent DOMEKT ROTO - are un randament înalt de 88% cu capacitatea de ventilare a suprafetelor cuprinse intre 50 - 1000 m3/h. Avind o  eficienta energetica A  si datorita schimbatorului de caldura tip Rotativ poate functiona fara probleme si fara preincalzitor la temperaturi joase  de pina la -30*C, devenind un produs de mare interes pentru locuitorii tarilor cu climat rece din care face parte si Moldova. 
Carcasa este produsă din panouri de oțel în trei straturi, cu înveliș din polimeri și strat de izolație termică și fonică din vată minerală cu grosimea de 30 mm.
Pentru refularea și aspirarea aerului sunt folosite motoare EC de eficienta înaltă cu consum redus. Motoarele EC sunt caracterizate printr-un raport optim dintre puterea consumată și randament și corespund celor mai recente cerințe ce țin de ventilarea energetic eficientă și de înaltă eficacitate. Domekr R 200 V Temperatura de lucru 25 60 Randament 82 Suprafata m3 258 m3 Eficienta energetica A

     Gradul înalt de purificare a aerului refulat și aspirat este asigurat de două filtre încorporate de tip casetă, cu grad de curățare G4. În calitate de opțiune suplimentară este propus la schimb filtrul de alimentare cu clasa de purificare F7.
     De asemenea, la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA puteți achiziționa accesorii pentru recuperatoarele de căldură.
     Dacă încă mai aveți îndoieli, vizitați-ne pe str. Matei Basarab 2/1, iar experții noștri în domeniul sistemelor de ventilare inteligenta vor răspunde la toate întrebările Dvs. De asemenea, ne puteți contacta la numerele de telefon (022) 430 484, 079 30 60 80.