• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Solutia intelegenta cum sa ne protejam de intoxicatii de Monoxid de Carbon in propria locuinta!!!


     Stiati ca sute de persoane isi pierd viata in propriile locuinte  intoxicate cu Monoxid de Carbon (CO)!!!

     Ce este Monoxidul de carbon (CO)?
Monoxidul de carbon este un gaz, incolor, inodor, insipid. Acest gaz invizibil, otravitor, provine din arderea unor gaze precum gazul natural, motorina, petrolul sau a lemnelor (de exemplu in sistemul de incalzire casnic, in motoarele masinilor, in sistemele de gatit sau focuri). Daca se acumuleaza o cantitate prea mare de monoxid, acesta poate deveni mortal.
     Surse uzuale de monoxid de carbon pot fi :
- surse de incalzire si de gatit (cum ar fi cele pe baza de gaz, lemne sau sobe pe carbune)
- gaze de masina (gaze de esapament)
- generatoarele barcilor locuibile
- gazele emise de aparatura casnica

   intoxicatii cu CO                         ventilare intelegenta cu sensor CO   

 1. In lipsa unei ventilatii Monoxidul de Carbon poate fi fatal          2. Sa salvam viata procurind un ventilator LUX DESIGN cu sensor CO

     Patrunderea monoxidului de carbon in incapere se datoreaza pierderii ermeticitatii garniturii sau fisurarea in timp al sursei de incalzire, fisurarea cosului de fum, prezenta alimentelor care pot produce monoxid de carbon in urma fermentarii cit si ventilarea insuficienta a incaperii.
Cum putem preveni astfel de intoxicatii cu CO?
     Una din solutiile prevenirii pericolului intoxicarii cu Monoxid de Carbon (CO) este montarea unui sistem de ventilare eficient. Procurind de la Ecotermika un ventilator seria LUX DESIGN (CO), un produs 100% european, dotat cu sensor CO ce rileva prezenta Monoxidului de Carbon si pune automat in functiune ventilatorul pentru eliminarea aerului toxic din incapere, astfel protejind viata Dvs. si a celor prezenti in incapere. Aceste ventilatoare inteligente pot fi montate in incaperi precum: salon, bucatarie, dormitor, baie, cazangerie, sauna, beci, unde sunt prezente surse de incalzire sau de gatit (seminee, sobe, aragaz, centrale termice pe gaz si combustibil solid, lichid si saune), care produc monoxidul de carbon (CO) provenit din arderea incompleta a unor gaze. De asemenea ventilatoarele inteligente Lux Design au un aspect atragator si unical, care poate deveni si un eliment de decor in locuinta Dvs. 
     Puteti alege din Gama ventilatoarelor seria Lux Design cu sensor (CO)

11 gallery product thum 139 gallery product thum 138 gallery product thum 136 gallery product thum 133 gallery product thum 134 gallery product thum 132
Acum cu ajutorul acestor ventilotoarelor intelegente Seria Lux Design (CO) toate  probemele legate de pericolul monoxidului de carbon pot fi inlaturate.
Procurind si montind un ventilator dotat de sensor CO puteti sa beneficiati de o siguranta sporita pentru familia voastra. Scopul de baza este inlaturarea pericolului care poate exista in casa DVS si sa savurati cu plaminii plini de locuina voastra fara a avea o frica ascunsa ce tine de intoxicarile legate de monoxide de carbon.

Indoor confort

         Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la experții de la ECOTERMIKA în domeniul sistemelor de ventilare intelegenta cu recuperarea caldurii, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 30 60 80. De asemenea, vă așteptăm în vizită mun. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1.