• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Noptile si zilele de toamna devin mai placute cu un recuperator de caldura de la Termika.


          Am scris și anterior despre avantajele imense ale unui recuperator de căldură. În acest articol vom aprofunda această temă, pentru a vă relata despre ideea simplă, dar în același timp genială, care stă la baza unui astfel de dispozitiv.
Uneori dupa o zi de munca, in loc sa savuram din linistea si comfortul caminului nostru, suntem deranjati de:
- aerul inchis si greu de respirat;
- mirosuri nedorite;
- mucegai;
- umiditate ridicata;
- zgomotul provocat de automobile si motociclete;
- mobilier prafuit;
ECO FRESH 01 Solutia acum exista - procurarea si montarea unui sistem inteligent de ventilare   decentralizat cu recuperare de la Centrul de Comert si Deservire ECOTERMIKA   cu  care veti inlatura toate aceste probleme, iar iarna sau vara veti recupera pina la   95 %   din caldura/conditionare, reducind astfel pina la 50% din facturile pentru   caldura.
 Vă reamintim că recuperarea de căldură este procesul de încălzire a aerului rece   intrat în încăpere cu ajutorul aerului cald evacuat, prin transferul de căldură.   Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură sunt de 2 tipuri:
 Recuperatoare de caldura Centralizate — atunci când o singură instalație puternică este capabilă să asigure   schimbul de aer în câteva încăperi simultan, prin intermediul sistemului de canale   de  aer;
 Recuperatoare de caldura Descentralizate – destinate pentru schimbul de aer într-o singură încăpere. Se   instalează în fiecare cameră și se pornesc doar atunci când este necesar schimbul de   aer.
 Acest proces are la bază o idee pe cât de simplă, pe atât de genială – de ce să   încălzești casa cu energie suplimentară, care costă destui bani, dacă poți avea această energie absolut gratis?!
        Pentru totdeauna veti uita de probleme sus indicate, deoarece sistemul de ventilare intelegent cu recuperare are menirea de a evacua aerul utilizat din incapere si alimentarea ulterioara cu aer proaspat din exterior fiind filtrat prin 2 filtre si nu permite patrunderea in locuita a prafului, polenului, mirosului neplacut de gaze de esapament si altele...
       Să economisim bani – spre asta tindem noi toți. Iar în cazul montării unui recuperator de căldură exact asta veți face pe durata întregii vieți. Imaginați-vă numai că 50-85% dintre mijloacele cheltuite pentru încălzire acum le veți folosi în alte scopuri! Noi am rămas profund impresionați de această idee. Anume din acest motiv experții Centrului de Comerț și Deservire ECOTERMIKA oferă posibilitate tuturor să se bucure de farmecul oferit de această reducere considerabilă a costurilor la încălzire, beneficiind, în același timp, de mai multă căldură și confort, în comparație cu sistemele de încălzire standard.9. aer proaspat familie fericita
Montarea unui recuperator de căldură soluționează un șir de probleme, cu care se confruntă 99% din populație.schimbul de aer cu un recuperator de caldura
       În primul rând, menținerea temperaturii și umidității în încăpere la un nivel confortabil. Umiditatea de 45-65% este considerată optimă pentru sănătatea omului. Unele tipuri de recuperatoare de caldura sunt dotate cu sensor de umiditatea care balaseaza efectiv nivelul umiditati sa fie sub 65%.
În a doilea rând, lipsa mucegaiului. Mulți cred că pentru a preveni apariția mucegaiului, este necesar să usuci aerul din încăpere. Însă nivelul optim de umiditate pentru mucegai și om este cam același. Dacă este să obțineți o umiditate a aerului din încăpere de 20%, mucegaiul nu va rezista, dar nici omul nu se va putea afla mult timp într-o astfel de încăpere. Pentru dezvoltarea normală a mucegaiului este important nu atât aerul umed, cât apa. Pereții umezi, prost izolați, prin care pătrunde ploaia sau frigul, ventilația proastă și izolația necalitativă – toate acestea reprezintă cauze ale apariției condensului, care este cel mai favorabil mediu pentru dezvoltarea mucegaiului.
       Pentru a avea un aer curat si proaspat nu mai este necesar sa deschidem giamurile sau sa locuim in periferiile orasului la margine padurii, deoarece de aceasta se va ocupa timp de 24/24 h sistemul inteligent de ventilare cu recuperare.
       Dacă încă mai aveți îndoieli, vizitați-ne pe str. Matei Basarab 2/1, iar experții noștri în domeniul sistemelor de ventilare inteligenta vor răspunde la toate întrebările Dvs. De asemenea, ne puteți contacta la numerele de telefon (022) 430 484, 079 30 60 80.