• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Ventilarea inteligenta cu recuperare de căldură crește nivelul de confort și reduce cheltuielile.


          Scopul de bază al Centrului de Comerț și Deservire TERMIKA este clientul mulțumit. Anume din acest considerent experții noștri sunt mereu în mișcare pentru a găsi modalități de îmbunătățirea nivelului de trai al fiecărui cetățean al țării noastre și de a-i oferi posibilitatea să reducă considerabil costurile la încălzire, propunându-i o alternativă decentă la sistemele standard de încălzire pe gaz.
Puțini oameni din țara noastră sunt mulțumiți de valoarea facturilor primite în sezonul de încălzire și totuși continuă toți să le achite, căci fără încălzire nu facem nimic. Noi vă propunem o soluție inovatoare pentru piața din Moldova – ventilare intelegenta cu recuperare de căldură! Haideți să detaliem acest subiect.

          Expertii Centrului Ecotermika vin cu o solutie inovativa! Montarea instalatiei de ventilare intelegente cu recuperarea caldurei! Datorita Recuperatorului de caldura obtinem o ventilare continua a incaperii cu un mare avantaj al acestia ce tine recuperarea a 85-95% din caldura din interiorul incaperii, reducind astfel cheltuielile pentru incalzire de 3 ori. In plus acest sistem de ventilare intelegent poate regula nivelul de umiditate din incapere datorita sensorului de umeditate incorporat, ce ne permite sa alegem calitatea aerului respirat, iar filtrele pozitionate in interiorul recuperatorului de caldura filtreaza aerul proaspat ce patrunde din exterior de toate particelele, alergeni, paraziti, gaze, praf si polen in final primim un aer filtrat si curat usor de respirat.

          Recuperarea de căldură este procesul de încălzire a aerului rece intrat în încăpere cu ajutorul aerului cald evacuat, prin transferul de căldură.
Centrul TERMIKA este dilerul oficial exclusiv a producătorilor de recuperatoare, precum MARLEY (Germania), Komfovent (Lituania) și Alnor (Polonia), astfel oferind produse de cea mai inaltă calitate la un preț accesibil.
Sistemele de ventilare cu recuperare de căldură sunt de 2 tipuri:
Recuperatoare Centralizate — atunci când o singură instalație puternică este capabilă să asigure schimbul de aer în câteva încăperi simultan, prin intermediul sistemului de canale de aer;

unitati de ventilatie cu recuperarea caldurii

Recuperatoare Descentralizate – destinate pentru schimbul de aer într-o singură încăpere. Se instalează în fiecare cameră și se conectează doar atunci când este necesar schimbul de aer.

7. TERMIKA cum functioneaza un recuperator decentralizat
          Haideți să examinăm avantajele instalării unui sistem de ventilare cu recuperare de căldură în casa Dvs.
-Aerul din fiecare încăpere va fi întotdeauna proaspăt și curat, având o acțiune benefică asupra sănătății tuturor membrilor familiei Dvs.;
-Este exclusă posibilitatea apariției mucegaiului și umezelii;
-Iarna nu va fi rece. Pentru o idee mai clară în acest sens, putem face o comparație. Dacă veți sta iarna, lângă o fereastră deschisă, fără să aveți un recuperator de căldură, o să vă fie frig. Iar cu recuperator nici nu veți simți această diferență de temperatură.
-Veți reduce cu până la 50% costurile la încălzire.
Cum funcționează un recuperator de căldură?
Aerul cald folosit este evacuat din încăpere în exterior, încălzind în același timp elementul ceramic. După aceasta sistemul schimbă direcția aerului: acum în încăpere intră din exterior aer proaspăt, care este încălzit datorită căldurii acumulate în elementul ceramic.    

         Mai multe informații despre posibilitățile unui ventilator cu recuperare de căldură aflați de la experții noștri în domeniul sistemelor de încălzire, la numerele de telefon (022) 430 484, 079 61 80 80, sau ne puteți face o vizită pe str. Matei Basarab 2/1.