• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

De ce platim atit de mult pentru incalzirea unei locuinte?  Afla cum poti minimaliza pierderele de caldura.


 

            Deoarece vara e pe sfirsite iar noptile devin din ce in ce mai racoroase, e timpul  s-a ne gindim la sezonul rece si sa ne punem citeva intrebari cu privire la modul de incalzire a locuintei si cum putem avea un mediu confortabil si sanatos suportind cheltuieli minime pentru a beneficia de acest confort inalt.

            Din studiile si cercetarile efectuate de catre organizatiile din domeniul eficientii energetice vedem ca cele mai mari pierderi de caldura intr-o casa  survin de la:

Sistemul de ventilare -                                             20-50 %

Pierderi prin tavan -                                                 20-30 %

Pierderi prin pereti -                                                 15-20 %

Pierderi prin usi si geamuri -                                    15-20 %

Pierderi  prin podea -                                                10-20 %

            Pierderile de caldura prin pereti, tavan si podea, pot fi diminuate cu ajutorul unei termoizolari eficiente, iar cele din geamuri si usi prin folosirea timplariilor energo-eficiente cu o orientare corecta fata de soare.

 

            O abordare speciala merita insa sistemul de ventilare care pe cit de necesar este, tot pe atit poate afecta buzunarul  si starea noastra de sanatate, datorita curentilor de aer reci din exterior. Pentru a exclude consecintele negative a unei ventilari ineficiente si daunatoare, Expertii in sistemele de ventilare de la ECOTERMIKA  recomanda procurarea si  utilizarea unui Sisteme de Ventilare Inteligent cu recuperarea caldurei.

Datorita recuperarii caldurii de la aerul evacuat  vom putea economisi pina la 50% din  cheltuielile pentru incalzire, deoarece  90% din caldura aerului evacuat este transmisa aerul proaspat de aprovizionare care este returnat in locuinta fara a suporta cheltuieli suplimentare pentru incalzirea acestuia.
          Va disparea pentru totdeauna problemele precum: aerul inchis, lipsa de oxygen proaspat, miros neplacut, umiditate excesiva, curenti de aer reci daunatori, mucegai, boli respiratorii, alergii si altele savurind impreuna cu toata familia placerea si confortul casei voastre.

   Doar expertii Centrului ECOTERMIKA  va pot oferi o consultanta profisionista despre cele mai noi inovatii in domeniul eficientii energetice:seminee, termoseminee pe lemnesisteme de incalzire, sisteme de ventilare, constructii energo-eficiente.

 

          Pentru o consultanta profisionala si gratuita Vizitati Centrul Termika la adresa: Matei Basarab 2/1, sau contactati-ne la tel: (+373) 22-430-484, mob. (+373) 79-30-60-80.