• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Cum ne luptam cu mucegaiul din casa?


Procurind de la ECOTERMIKA un sistem de ventilare dotat cu recuperator de căldură veți avea întotdeauna în casă aer proaspăt bogat in oxigen, temperatură confortabilă, umiditate balansata sub 75%, va lipsi mucegaiul, mirosurile neplacute și mai mult decât atât – veți reduce considerabil costurile la încălzire de pina la 50%.

Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA vă prezintă două tipuri sisteme de ventilare:
Termika sistem descentralizat ecotermika.md

Sistemul de ventilare intelegenta cu recuperare de căldură descentralizat este ideal pentru a fi montat atât într-o încăpere deja finisata, cât și în proces de construcție. Avantajele acestui tip de ventilare descentralizata consta in simplicitaea montarii la costuri minime pentru o ventilare zonala. Sistemul descentralizat de ventilare contribuie la schimbul de aer in incaperea unde este montat cit si la scăderea semnificativă a pierderii de căldură și la reducerea costurilor pentru încălzire. In urma schimbului de aer automat dispare problema umiditatii pe care o simtiti destul de intens pe perioada de toamna, iarna si primavara cind geamurile sunt inchise si sistemul de ventilare naturala nu isi indeplineste functia sa.

Promotiile limitate de care puteti beneficia de sarbatori sunt:

- Recuperator de caldura Marley MENv 180 (Germania) - pret de raft 370 euro cu reducere doar acum 300 euro

- Recuperator de caldura Eco Lux 07 (Bulgaria) - pret de raft 450 euro cu reducere doar acum 370 euro

- Recuperator de caldura Eco Lux 01 - pret de raft 399 euro cu reducere 320 euro

- Recuperator de caldura Eco Standart 01 - pret de raft 290 euro cu reducere 250 euro

Principiul de recuperare este bazat pe folosirea aerului cald utilizat pentru a încălzi fluxul de aer proaspăt. Procesul de transmitere a căldurii are loc în schimbătorul de căldură (recuperator), unde aerul cald evacuat transmite cea mai mare parte din căldura sa fluxului de aer proaspăt intrat, fapt care reduce considerabil pierderile de energie termică în perioada rece a anului. În perioada verii are loc un proces invers: aerul evacuat răcește aerul proaspăt intrat, fapt care contribuie la utilizarea mai eficientă a aparatelor de aer condiționat în cazul ventilării încăperilor.

De asemenea, la Centrul de Comerț și Deservire TERMIKA puteți achiziționa accesorii pentru recuperatoarele de căldură.

Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la experții ECOTERMIKA în domeniul sistemelor de ventilare intelegenta cu recuperarea caldurii, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 30 60 80. De asemenea, vă așteptăm în vizită mun. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1.