• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Sistemul centralizat de ventilare cu recuperaarea caldurii distruge mucegaiul si balanseaza umiditatea in casa. Afla cum.


          

     Centrul de Comert si Deservire ECOTERMIKA prezinta Sistemul Blaufast, care combinat cu un recuperator de căldură, reprezintă „biletul de aur”, care vă dăruiește posibilitatea de a reduce umiditatea si sa distrugeti mucegaiul din locuinta voastra cit si sa reduceti cu până la 70% costurile la încălzire pentru tot restul vieții!!!

     Sistemul modular de distribuție a aerului Blaufast este alcătuit din conducte de aer compacte, produse din plastic rezistent la lovituri. Acest sistem contribuie la economisirea energiei pentru ventilație și este potrivit pentru folosirea în case și apartamente.sistemul Blau fast

     Sistemul Blaufast este destinat pentru a fi folosit împreună cu instalațiile de tratare a aerului centralizat cu recuperare de caldura. Combinarea recuperatorului de căldură cu sistemul Blaufast poate avea un rol imens in proiectarea unui sistem de ventilare eficient la costuri minimale, întrucât principala funcție a acestui sistem este distribuirea corectă a aerului în încăperi. Iar asta, după cum ați aflat anterior din articolele noastre, reprezintă condiția de bază pentru funcționarea eficientă a recuperatorului de căldură în casa Dvs.

Avantajele sistemului Blaufast:

+ Se montează rapid, datorită conductelor de aer flexibile. Nu sunt necesare nici instrumente speciale, și nici o calificare corespunzătoare.

+ Exclude posibilitatea de scurgere a aerului.

+ Conductele de furnizare și evacuare a aerului nu necesită o izolație termică suplimentară, întrucât temperatura aerului transportat în canale este închisă pentru temperatura aerului din exterior.

+ Are dimensiuni compacte.

+ Este potrivit pentru tavanele non-standard, cu o geometrie complexă, și pentru pardoselile cu încălzire.

+ Materialul și forma acestor conducte de aer rezistă de minune la sarcini exterioare considerabile.

+ Păstrează aspectul plăcut al încăperii, întrucât liniile de ventilație sunt acoperite de tavanele suspendate sau se află sub podea.

Promotie. Doar acum Recuperator de calduta KOMFOVENT Domect R 500 V pret de catalog 3545 euro cu reducere la doar 2790 euro.

Sistemul Blaufast In combinatie cu un utilaj performant de ventilare centralizata cu recuperarea caldurii devine un sistem efectiv care prezinta un raport optimal   calitate/pret.centralizate

 Ce recuperator de caldura alegem? Stim ca R.Moldova are o clima destul de aspra in perioada   iernii. De aceia recuperatorul de caldura trebuie sa fie capabil sa functioneze continuu si in   conditii climaterice aspre. Cele mai apropriate pentru clima rece sunt recuperatoarele de   caldura  cu schimbator de caldura Rotativ care pot functiona fara probleme si la temperaturi   scazute de pina la -30*C. 

     Recuperator de căldură pentru ventilare centralizată Komfovent DOMEKT ROTO - are un   randament înalt de 88% cu capacitatea de ventilare a suprafetelor cuprinse intre 50 - 1000   m3/h.Domekt R 500 V Temperatura de lucru 25 60 Randament 85 Suprafata m3 630 m3 Eficienta energetica A 

Carcasa este produsă din panouri de oțel în trei straturi, cu înveliș din polimeri și strat de izolație termică și fonică din vată minerală cu grosimea de 30 mm.

     Schimbatorul de caldura al modelului Roto este de tip rotativ, ce permite functionarea recuperatorului chiar la temperaturi de -30*C fara a fi montat un preincalzitor, (generind costuri mai scazute in procesul de functionare in comparatie cu recuperatoarele de caldura cu schimbator de caldura din placi). Deasemenea in proces de functionare recuperatorul nu produce condens, deoarece excesul de umiditate este returnat inapoi in incapere impreuna cu aerul proaspat pentru o balansare eficienta al umiditatii din locuinta.domect r 500 v

     Gradul înalt de purificare a aerului refulat și aspirat este asigurat de două filtre încorporate de tip casetă, cu grad de curățare G4. În calitate de opțiune suplimentară este propus la schimb filtrul de alimentare cu clasa de purificare F7.

     Procurind de la Centrul ECOTERMIKA un sitem de ventilare cu recuperare, veti elimina pentru totdeauna problemele ce tin de de mucegai, umiditate excesiva, aer inchis si greu de respirat, mirosuri neplacute, boli respiratorii si altele.

     Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la experții ECOTERMIKA în domeniul sistemelor de ventilare intelegenta cu recuperarea caldurii, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 30 60 80. De asemenea, vă așteptăm în vizită mun. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1.