• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

Stiati cum ati putea imbunatati confortul in casa? (Afla solutia).


           Montând în casa  un sistem de ventilare cu  recuperator de căldură, este puțin probabil să găsiți aspecte negative ale acestuia. Veți avea întotdeauna în casă aer proaspăt bogat in oxigen, temperatură confortabilă, umiditate balansata sub 75%, va lipsi mucegaiul, mirosurile neplacute și mai mult decât atât – veți reduce considerabil costurile la încălzire de pina la 50%. 

 
angajati fericiti 1
Instalatia de Ventilare Inteligenta Marley de origine germana functioneaza silentios in urmatorul mod. Timp de 70 de secunde, instalatia va evacua aerul viciat din incapere iar cu ajutorul elementului de recuperare va stoca cea mai mare parte din caldura aerului utilizat. Dupa care, timp de alte 70 s va avea loc aprovizionarea cu aer proaspat din exterior. Ulterior fluxul de aer proaspat va trece mai intii prin filtrul de curatare, apoi prin elementul de recuperare din ceramica, unde se va incalzi datorita caldurei acumulate in acesta, urmind sa imbogateasca incaperea cu oxigen si prospetime. Astfel are loc o ventilare eficienta in permanenta, iar consumul de curent electric fiind doar 0,004 kW/h, de zeci de ori mai mic de cit consumul unui bec de camera incandescent.

Vezi video....https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=UgqEV-RHz0E

RECENT SA FINALIZAT MONTAREA UNUI  NOU SISTEM DE VENTILARE CU RECUPERARE DE CALDURA MARLEY MENV 180.

Scopul procurarii recuperatorului de caldura Marley MENv 180 - consta in eliminarea umiditatii excesive din locuinta, deoarece continuu se umezeau geamurile, iar schimbul de aer era insuficient. Problema clientului era aburirea geamului si aerul greu de respirat.

Doar acum la actiune de sarbatori puteti procura recuperatorul de caldura Marley MEN v 180 costul de 370 euro la doar 300 euro. Au mai ramas doar citeva bucati disponibile.

MARLEY 3 MONTAT  MARLEY 1 MONTAT  MARLEY 2 MONTAT

1. Pregatirea de montare si gaurirea peretelui             2. Recuperatorul montat partea interna                       3. Montarea grilei externe                                

Dupa montarea sistemului de ventilare cu recuperare de caldura MARLEY clientul a simtit semnificativ inbunatatirea confortului climateric si balansarea umiditatii din locuinta. Geamurile nu mai aburesc si se respira in permanenta un aer curat si proaspat.

Procurati acum un Sistem de Ventilare Inteligenta Marley de la EKOTERMIKA pentru a avea parte mereu de :
- aer proaspat si curat
- confort fizic si emotional
- surplus de energie
- dispozitie buna
- o locuinta aerisita, confortabila si fara praf
- oxigen suficient

- somn dulce partea

- respiratie usoara
- o familie sanatoasa si fericita
- capacitate de concentratie inalta (in timpul muncii intelectuale)

Vezi cum are loc procesul de ventilare si recuperare al caldurii

7. TERMIKA cum functioneaza un recuperator decentralizat
Expertii Centrului de Comert si Deservire ECOTERMIKA recomanda montarea Sistemul de Ventilare Intelegent Marley in locuinta, oficiu, spatiu commercial, deposit, sala sportiva, gradinita, scoala, spitale si altele unde este necesar un aer proaspat si bogat in oxigen, necesar pentru o activitate eficienta sau pentru o odihna relaxanta si confortabila. 

         Mai multe informații despre serviciile noastre aflați de la Experții Centrului ECOTERMIKA în domeniul sistemelor de ventilare intelegenta, la numerele de telefon (022) 430 484; 079 30 60 80. De asemenea, vă așteptăm în vizită: Mun. Chisinau, str. Matei Basarab 2/1.